Menu
Bieren
×

Evenementen

In deze bier agenda staan diverse evenementen die allemaal met bier te maken hebben. Organiseer je een evenement of weet je dat iets mist? Meld een evenement aan voor de bieragenda.

9 september 2017

Proef Dalfsen

Het 15e Bierfestival In 2017 wordt alweer voor de vijftiende keer door de Stichting Dalfser Bierfestival, in samenwerking met de plaatselijke Horeca, het Dalfser Bierfestival georganiseerd! Plaats van handeling was het Kerkplein in het centrum van het dorp, op zo`n 10 minuten lopen van het NS Station van Dalfsen. De volgende brouwers zijn aanwezig op het Kerkplein: DAB de Wortketel Mommeriete Brouwerij Brouwerij Maallust Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij Kleine Beer Brouwerij Bird Brewery Bierbrouwerij Noarder Dragten Tsjoch!

30 september 2017

Brews & Blues Festival

Een uniek Bierfestival in het Noorden van Nederland! Dat is het Noarder Dragten Brews & Blues Festival. Meer dan 10 bierbrouwers uit alle windstreken van Nederland presenteren diverse soorten zelfbereid gerstenat. Tijdens dit festival in en rondom poppodium Iduna te Drachten, treden diverse Rock-, Blues en Bluegrass bands op.  

Bekijk het evenement

7 oktober 2017

Maallust Bockfest und Freunde

ucht en orde zullen er zijn in de Maatschappij van Weldadigheid! Maar niet altijd… Slechts één dag per jaar laten we de teugels vieren: de dag dat de Veldwachter zijn heerlijke roodbruine bockbier schenkt. Terwijl de wind door de herfstige bladeren waait klinken de glazen. Vandaag proosten we op het graan, de hop en een heerlijk nieuw bockbier Naast Maallust presenteren bevriende Noordelijke brouwerijen hun bockbier. Foodtrucks serveren lekker stoer, puur en eerlijk eten. Kom langs, geniet en ga net als de Landloper op zoek naar sterke verhalen en nieuwe smaken! Datum zaterdag 7 oktober 2017 Tijd 14.00 tot 21.00 uur Entree online tickets € 13,50 (Bockbierglas, 3 consumptiebonnen en proefformulieren) Entree bij de kassa € 16,50. Busticket Assen-Veenhuizen € 5,00. Meer informatie? Kijk op Bockfest Online reserveren? Kijk op Ticketshop

Bekijk het evenement

Wilt u ook de bieren van Kleine Beer in uw assortiment?

Neem dan contact met ons op!

Contact