Menu
Bieren
×

Herfstsalade met gebakken paddenstoelen

Lekker bij de BockBeer

Print dit gerecht
Voorgerecht
30 minuten
675 kcal
4 personen

Recept

  1. Verhit de grillpan. Snijd de courgette in dunne schuine plakken, bestrijk met 2 el olie en gril in 5 min. gaar. Keer halverwege. Breng op smaak met peper en eventueel zout en laat afkoelen.
  2. Maak de paddenstoelen en champignons schoon met keukenpapier. Snijd de paddenstoelenmelange in stukken en de kastanjechampignons in plakjes. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak de paddenstoelen met de oregano, peper en eventueel zout op hoog vuur in 5 min. gaar. Neem uit de pan. Laat afkoelen op een bord. Giet af, vang het eventuele vocht op.
  3. Klop een dressing van de rest van de olie, azijn, mosterd en eventueel het vocht van de paddenstoelen. Pers de knoflook erboven, snipper de sjalot en voeg toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de sla om met de courgette, paddenstoelen, amandelen en de dressing.

Combinatietip: Lekker met stevig bruin brood.

Deel dit recept met je vrienden

Wilt u ook de bieren van Kleine Beer in uw assortiment?

Neem dan contact met ons op!

Contact