Menu
Bieren
×

Klassieke baby back ribs

Lekker bij de double trouble

Print dit gerecht
Hoofdgerecht
20 min
150 kcal
4 personen

Recept

1.Doe de couscous met de helft van de kruidenmix uit het pakje Meatballs & Co. in een schaal en schenk het kokend water erover. Laat 10 min. afgedekt staan. Voeg eventueel wat zout uit het pakje toe.

2.Verhit ondertussen de helft van de olie in een hapjespan en bak de uien 5 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de onderkant van de venkelknol(len), snijd de venkel in kwarten en verwijder de kern. Snijd in reepjes. Halveer de cherrytomaten. Voeg de venkel en kip toe aan de uien en bak 3 min. op hoog vuur. Voeg de rest van de kruidenmix, de saus uit het pakje Meatballs & Co. en de cherrytomaten toe en laat met de deksel op de pan 7 min. stoven. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3.Snijd ondertussen de peterselie fijn. Roer de couscous los met een vork en meng met de peterselie en de rest van de olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de kipdijstoof met de couscous.

Combinatietip: Lekker met een schijfje citroen en extra olijfolie door de couscous.

Deel dit recept met je vrienden

Wilt u ook de bieren van Kleine Beer in uw assortiment?

Neem dan contact met ons op!

Contact