Menu
Bieren
×

Kerrieschotel met kip & pinda’s

Lekker bij de Beer uit Lemmer

Print dit gerecht
Hoofdgerecht
15 min
375 kcal
4 personen

Recept

Verhit de olie in een wok en roerbak de uien 1 minuut. Voeg de kerriepasta toe en roerbak nog 1-2 minuten.
Voeg de kokosmelk en de bouillon toe.
Voeg de limoenblaadjes en het citroengras toe en laat 1 minuut trekken.
Voeg de kip toe en breng het mengsel langzaam aan de kook.
Laat 8-10 minuten sudderen, of tot de kip gaar is. Voeg de vissaus, de sojasaus en de suiker toe.
Laat 1-2 minuten door pruttelen.

Voeg de pinda’s, de ananas en de komkommer toe en laat nog een halve minuut zachtjes koken.
Serveer meteen, bestrooid met wat achtergehouden pinda’s en komkommer.
Vergezel het met De Beer uit Lemmer.

Deel dit recept met je vrienden

Wilt u ook de bieren van Kleine Beer in uw assortiment?

Neem dan contact met ons op!

Contact